BEROEPSTRAUMA.NL

Geüniformeerde professionals hebben belang bij goed onderwijsmateriaal en professionele coaching. Augusta4You helpt u dat mede te ontwikkelen en focust  op functionarissen in de geüniformeerde beroepen zoals brandweer, GGD, politie, rode en oranje kruis,  militairen, vliegend personeel e.a.

Werken in complexe situaties maakt, dat je soms in panieksituaties terecht komt en gruwelijke beelden ziet: van zeer angstige mensen, van verminkingen na aanrijdingen of bij branden, bij suicide, bij overvallen of straatgeweld, bij moorden of beroving.

Professionals zijn goed opgeleid en toch kan het gebeuren dat je er wakker van ligt, dat je ’s nachts de beelden van het ongeval nog van ziet en de geluiden nog zo precies hoort, het geschreeuw of het gejank.

Augusta4You biedt ruimte om beroepstrauma’s  te benaderen vanuit een opleidingscontext.

Het gaat om het openleggen van de werkelijkheid waar anderen (nog) geen weet van hebben. Het gaat om het  genereren van ieders kennis en dit voor collega’s te gebruiken als nieuwe vakkennis. In de toekomst, als er werk van is gemaakt.

Het verwerven van vooral die praktijkkennis kan inzet zijn voor de ontwikkeling van nieuw beleid en nieuwe opleidingsprogramma’s. Augusta4you is in staat om die praktijkkennis te verzamelen en te vertalen naar cursusmateriaal en naar maatwerkopleidingen.

Via cursus en publicaties en gesprek komen collega’s met elkaar in verbinding. Je kunt van elkaar leren en samen professionele netwerken ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *