Over Augusta4You

Mijn specialisatie betreft  het uitvoeren van onderzoek het ontwikkelen van  beleids- en  onderwijsinstrumenten.  Ik ben goed in het van de kant trekken van nieuwe dingen.

In dialoog worden sprankelende verbeteringen en nieuwe inzichten ontworpen.

De kernwaarden binnen Augusta4You zijn integriteit en passendheid van de oplossing.

Het resultaat moet de professionals en ervarings- deskundigen aanspreken.

De doelstelling is om kennis te ontwikkelen;  is om mensen met elkaar in verbinding te brengen en om een goede en open communicatie en goede werkvormen  en evt. studiemateriaal te ontwikkelen.

Mijn studiefocus is integraal en gaat altijd over mensen in moeilijkheden met daarop aansluitend de professionele benadering.

is een organisatie die vanuit het hart en met veel deskundigheid werkt. Ze stoelt op een brede basis van praktijkervaring, studie, onderzoek en beleidsrapportage.
Augusta4You heeft tot doel om vernieuwing te brengen in werkverbanden groot of klein.
Augusta4You  is expert op het gebied van het ontwerpen  van sociaal agogisch beleid. Er wordt gewerkt vanuit de belangen van de organisatie, de mensen die er werken  en haar omgeving.
Augusta4You ontwerpt mensvriendelijk  beleid omdat het over mensen gaat.
Augusta4You beheerst een brede  deskundigheid  voor de non profitsector zoals het onderwijs, de psychiatrische gezondheidszorg en de politie.
Augusta4You wil de authenticiteit van de gebruiker voeden en wil intunen  op datgene wat de organisatie en de gebruikers werkelijk nodig hebben.

De maatstaf is werk- en leefgemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *